Open menu

Facilicom Zorg

Zorgverzekering voor de medewerkers van Facilicom
Vragen? 010 - 288 44 85

Over de collectieve zorgverzekering

Een collectieve zorgverzekering biedt veel voordeel omdat u als werknemer van Facilicom deel uitmaakt van een groter geheel. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om te kiezen uit drie collectieve zorgverzekeringen, met de maximale korting van 10% op de basisverzekering en 15% op de aanvullende verzekering. Op dit moment zijn al 10.000 collega's van Facilcom collectief verzekerd via de collectiviteiten. Ook voor u interessant? U bespaart al snel tientallen euro’s per jaar!

Deze website is speciaal voor medewerkers en gepensioneerden van Facilicom. Hier kunt u het aanbod van onze collectieve zorgverzekering bekijken en meer lezen over het collectiviteitsplan.

De voordelen voor u zijn onder andere:

  • Doordat wij de zorgverzekering collectief inkopen, kunnen wij u een hoge korting aanbieden
  • Ook uw partner en kinderen kunnen van deze korting gebruik maken.

Wie mogen deelnemen aan de collectieve verzekering?
Alle actieve medewerkers en gepensioneerden van Facilicom mogen deelnemen aan deze collectieve regeling evenals partners en kinderen (tot 18 jaar gratis). Dit geldt ook voor de aanvullende verzekeringen en aanvullende tandartsverzekeringen.

Opzeggen huidig contract?
Bij een overstap naar een andere ziektekostenverzekering moet de huidige verzekering worden opgezegd. Dit wordt automatisch verzorgd door de nieuwe verzekeraar indien u ingaat op het aanbod voor 31 december. U heeft dan nog tot 31 januari de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

Hoe kunt u deelnemen aan de collectieve zorgverzekering van Facilicom?
Natuurlijk wilt u eerst weten of de collectieve zorgverzekering beter is dan uw huidige zorgverzekering. Daarom hebben wij een handige tool waarmee u snel uw huidige zorgverzekering met andere zorgverzekeringen kunt vergelijken. En daarna kunt u direct overstappen!

Enkele labels zijn uitgesloten van de collectieve verzekering. Dit zijn onder andere: CZdirect, ZieZo, Zekur, Bewuzt, Univé en PMA.